• jadeköves masszázs gerincproblémánál

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        T Dr.nő! köszönöm válaszát. A masszázságy ellenjavallatai nem állnak fenn nálam, ezért a kérdésem hogy a már leírt gerincproblémáknál hatásos e, erre lennék kiváncsi?! Köszönettel:Hákné

        Dr. Csuth Ágnes válasza a mozgásszervi probléma témában

        Ha az előző válaszban említett ellenjavallatok nem állnak fent, használhatja az ágyat, a leírt panaszokon segíthet.


        Kérdés: 2012. február 03., 23:21; Megválaszolva: 2012. február 06., 11:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben: