• karrzsibbadás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt doktornő/úr! Köszönöm a válaszát. Az lenne még a kérdésem hogy a váll fájdalma lehet nyakcsigolya-szindrómából eredő fájdalom.Fájdalom a vállba karban és zsibbadás. A gyógyszerész ajánlott algoflex izom-ízületi gyógyszert de ahogy olvastam abból csak 1 szemet lehet szedni. Az kérdezném hogy önnek mi a véleménye erről a gyógyszerről. Valamit szeretnék kipróbálni mert még soká lesz 13..hogy megyek a reumára. Mondjuk van olyan időszak hogy gyengül a fájás de hamar visszajön.Sajnos van mikor az egész hátam fáj. Köszönöm a válaszát Szilvia

        Dr. Németh Ágnes válasza a zsibbadás témában

        Kedves Szilvia! A vállfájdalom kisugározhat a nyaki gerinc területéről is, annak kopásos eltérései vagy sérv miatt. Az Ön által említett gyógyszer a nem szteroid gyulladáscsökkentők azon csoportjába tartozik, mely nem vényköteles, így nem szükséges a szedéséhez orvosi javaslat, könnyebben beszerezhető. Ezen gyógyszercsoportra jellemző a kúraszerű alkalmazás, mely annyit jelent, hogy fájdalom esetén legalább egy-két hétig folyamatosan szedni kell, hogy a hatásukat megfelelően ki tudják fejteni. Amennyiben Önnél az alkalmazási előiratban szereplő betegségek és rizikótényezők nem állnak fenn, akkor átmenetileg lehet 2x1 tablettát a 300 mg-os kiszerelésből bevenni.


        Dr. Németh Ágnes, reumatológus
        Reumatológus Itt kérdezhet

        Dr. Németh Ágnes

        Kérdés: 2012. február 03., 13:26; Megválaszolva: 2012. február 06., 22:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben: