Hirdetés
      • Mellkas probléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktornő/úr! Elkezdett mostanság idegesíteni a mellkasi problémám. Már korábbi kérdésemben leírtam hogy a jobb mellkasom kijjebb van mint a ball. Nem látszik annyira de viszont ha felfújom mellkasom akkor elég észrevehető....:( Kis kori videókban és képeken alig látszik tehát szerintem és szüleim szerint is nem volt ennyire nagy a különbség a két oldal között (ezeken kb. 5-6-7 éves lehetek) azóta jártam úszni is most pedig kondi terembe. Miért lehet ez? Gondolkodtam azon hogy azért van mert mindig csak jobb oldalon hordom háti táskámat vagy gépnél ülés rosszat tesz (mert ugye minden nap ülök előtte 1-2-3 órát) vagy nem tudom tényleg...:S Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Boros Miklós válasza a mellkasi deformitás témában

        Tisztelt Kérdező! A mellkasi deformitást, esetleg izomproblémát fizikális vizsgálat nélkül sem kizárni, sem megerősíteni nem lehet. Keresse fel háziorvosát, aki fizikális vizsgálat után a kivizsgálást el tudja indítani, ha szükséges.


        Kérdés: 2012. január 31., 21:12; Megválaszolva: 2012. február 02., 10:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: