• bicepsz fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Rendszeresen saját testsúlyal végzek edzéseket. Túl is erőltettem. Lassan 2hónapja nem nagyon enyhül a bicepsz fájdalmam, igaz nem is nagyon hagytam neki teljes pihenőidőt. Volt hogy 3-4 napot pihentettem, semmi változás! A fájdalom érzet: nem minden fajta fogásba, de észrevehetően a bicepszem alsó része (bent a csonton, vagy lehet az inak) iszonyatosan fájnak befeszítéstől, mind két karomba. Kicsit a bal karomon ki is sugárzik a fájdalom az alkarra, de nem számottevő. Viszont félek hogy mi lehet a gond a bicepszemmel. Gondolom nem lehet ínszakadás, se izomszakadás, mert akkor nem is bírnák semmit csinálni?! Nyugtasson meg, komolyabb gond nem lehet vele?! Azt szeretném tudni, hová fordulhatok ilyen esetben. Mi a lefolyása. Injekció? Az edzést folytatni szeretném. Köszönöm a választ, előre is!

        Dr. Bogdán Aurél válasza a bicepszfájdalom témában

        Vizsgálat nélkül nehéz megfelelő választ adni. Elmondása alapján úgy gondolom, hogy csak megerőltetés, vagy húzódás áll a háttérben. Ennek a kezelése 1-2 hét teljes pihentetés és valamilyen nem szteroid gyulladáscsökkentő kenőcs alkalmazása. Amennyiben 2 hét után sincs javulás, keressen fel egy baleseti sebészeti szakrendelést, ahol ultrahang vizsgálattal pontos választ tudnak adni.


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus Itt kérdezhet

        Dr. Bogdán Aurél
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. január 31., 19:35; Megválaszolva: 2012. február 02., 20:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben: