• ropogó csontok

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő/ Úr! A kérdés, amit felteszek Önnek, biztos gyakori, csak szeretném leírni a személyes hátteret is. A problémám az, hogy nagyon ropognak a csontjaim(kb 1, 5 éve figyeltem fel rá), főleg a nyakam, ha tekergetem, a vállaimat csak elég felemelni, és már hangosan ropognak. Ha leguggolok ropognak a térdeim...stb... 32 éves vagyok, és rendszeresen sportolok, futok szinte minden nap, és mindig is sportoltam. Talán a munkám az oka, mert repülőn dolgozom, de kezd aggasztani, hogy ennyire ropognak a csontjaim. Kb egy hónapja szedem a Proenzi3 tablettát az ízületeimre, de még nem érzek semmiféle javulást. Köszönöm előre is a válaszát! mária

        Dr. Csuth Ágnes válasza a porcvédő témában

        Kedves Kérdező! Oka lehet az ízületek alkatilag meglévő lazasága. Az ízületi porc védelme érdekében jól teszi, hogy szed porcvédőt. A nehéz súlyok emelése nem javasolt. Ha nem javul, ortopédiai kivizsgálás szükséges.


        Kérdés: 2012. január 30., 13:32; Megválaszolva: 2012. január 31., 11:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.