• Ágyék égés és derékfájás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! 20 éves férfi vagyok, 2-3 hete ezek a problémák kezdtek el jelentkezni nálam. Tudom, hogy orvoshoz kell mennem, és elmegyek, csak eloször itt szerettem volna érdeklodni, mi bajom lehet, mert nagyon félek, idegeskedek egész nap, ez a 2-3 hét óta aludni se tudok normálisan, mert állandóan az jár a fejemben, hogy valami nagyon komoly betegségem van. Elore is elnézést kérek a hosszú szövegért. 2-3 hete kezdodött a problémám, az ágyékom jobb oldalon égett, mintha parázs lett volna bennem, de ez az égés csak jobb oldalon jelentkezett. Ez mellett a derekam is fáj, de a derekam már elég régóta fáj, foleg középen, nem tudom hogy mitol, lehet hogy azért mert rengeteg idot töltök/töltöttem számitógép elott, és az ágyam se valami jó, le kéne cserélni. Derékfájással viszont eddig más hasonló gond nem társult.Szóval amint emlitettem égett az ágyékom, jobb oldalon, de olyan volt ez, hogyha pl.az ágyékom égett, akkor derekam nem fájt, de ha a derekam fájt, akkor meg elol nem volt semmi gond.Szokott más pontokon is jelentkezni ez az érzés, amit nem is mondanék fájdalomnak, inkább ilyen égo, szúró érzés.Általában csak a jobb oldalamon jelentkezik. Mostanában viszont ez az érzés leginkább a hasam jobb oldalán jelentkezik. A vizeléssel csipo érzés párosul, de nem mindig.Vizeletüritéssel nem volt gondom, mármint nem akadozó, folyik normálisan, nincsenek állandóan rámtöro vizelési ingerek, és vért se fedeztem fel benne. Azt vettem észre, ha keveset iszok akkor jobban csip vizeléskor, viszont ha naponta 2-2.5 liter folyadékot megiszok akkor nem annyira csip. A másik dolog, hogy az ondóm sárgás szinü, és ilyen kocsonyás, zselés darabkák vannak benne. Mostanában nagyon le vagyok törve, nincs kedvem semmihez, mert nagyon félek, hogy valamilyen daganatom van, pl.hólyag, vese, prosztata, és akármit elolvasok az interneten, rögtön igazolódnak a panaszaim, és biztos vagyok benne, hogy nekem olyanom van.Gondolom ez a derékfájás is valamilyen csontáttét, és azért fáj ennyire, errol is olvastam.Elore is nagyon köszönöm a válaszát

        WEBBeteg szakértő válasza a derékfájdalom témában

        Tisztelt KÉrdező! A panaszai inkább hugyuti fertőzésre utalnak, amellett, hogy derékfájása is van. Iklyen fiatal korban extrem ritka a daganatos betegség, nem az kell, hogy legyen az első gopmdolata. Szüksléges egy laborvizgsőálat, vizeletvizsgálat, mely megmutatja, hogy van-e genny, vagy baktérium a vizeletében. Ugyanez ráterjedhet a prostatára is, annak gyulladását okozva. Ezeket urológián tudják kivizsgálni, illetve a megfelelő antibiotikus kezelést megadni. Minedenestre a bő folyadékfogyasztás addig is nagyon fontos. Emellett a derékfájdalom lehet az ülő életmód következménye, emiatt gyógytorna szükséges.


        WEBBeteg szerkesztőség
        Itt kérdezhet

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. január 23., 00:49; Megválaszolva: 2012. január 25., 21:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben: