• Visszaatérő hát fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        2 Éve 1-2 havonta visszatérő fájdalmam van, ami pár órán keresztül rettenetesen gyötör. A fájdalom először h jobb oldalon a hátamon jön elő, majd átsugárzik előre, ahol sokkal erősebb lesz. A fájdalomcsillapítók nem segítenek. Először egy nyári zivatar után éreztem, amikor fürdőnadrágban mentem az esőben. Ekkor hosszabban fájt a hátam, de miután elmúlt rá fél évre jött elő minden ok nélkül, azóta két majd egy havonta gyötör. Nyáron kórházba mentem, ultrahanggal vizsgáltak de nem találtak semmit (még vizsgáltak több féle műszerrel is, de azok a mérések sem mutattak semmit ami nem normális lett volna). Fájdalomcsillapítót is kaptam infúzión, de nem hatott, csak pár óra múlva múlt el a fájdalom. Azóta is minden hónapban előjön. Mi lehet ennek az oka? Mit csináljak?

        Dr. Szamosi Szilvia válasza a hátfájás témában

        Tisztelt KÉrdező! Valószínűleg a hátfájdalma nincsen összefüggésben a nyári "megfázással", inkább egyéb okot kell keresnia hátfájdalom hátterében. Ez lehet gerincferdülés, vagy tartási rendellenesség, Scheuermann kór, illetve sérv is. Menjen el egy ortopédiai, vagy reumatológiai vizsgálatra!


        Dr. Szamosi Szilvia
        rheumatológus szakértőnk Itt kérdezhet

        Dr. Szamosi Szilvia
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. január 22., 16:55; Megválaszolva: 2012. január 23., 21:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Férfi inkontinencia
        Tegyen ellene! Töltse le a férfi gátizomtorna füzetet!
        Tiszta orrok, nyugodt napok
        A nemzet háziorvosa
        Várják a háziorvosokról és a nővérekről szóló történeteket.
      • Hirdetés