• új zsibadás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        a csuklóm nagyon fály a jobb meg a 3 középsö ujam álandóan zsibad élyszaka meg olyan hasogató érzés jön rá mongyuk az egész kezem felye zsibad már a cipőm nem tudom egyedül meg kötni szeretném megtudni miez és mitől van és mi a teendő tiszteletel magdi

        Dr. Csuth Ágnes válasza a zsibbadás témában

        Oka lehet gyakran a csukló szintjében kialakuló alagút szindróma, mely az ideg nyomását okozza. Szedjen B-vitamint, rögzítse éjszakára a csuklóját. Mielőbb keressen fel ideggyógyászt!


        Kérdés: 2012. január 16., 17:04; Megválaszolva: 2012. január 17., 10:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben: