• Utolsó remény a fájdalom ellen!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr ! 2009-ben egyik napról a másikra "leestem a lábamról"- reumatoid artritisz - ez volt a diagnózis. Első komoly gyógyszer ARAVA, két évig szedtem - hiába. Második gyógyszer TREXAN ez sem bizonyul hatásosnak. Emellett természetesen gyógypakolások, gyógyteák, kenőcsök, fájdalomcsillapítók mikor mit ajánlott a kezelőorvos. Most ott tartok, hogy nem bírom tovább, hogy hol itt, hol ott fáj. Jelenleg már semmit sem szedek. Legyen szíves tanácsot adni mit tegyek? Szedjem továbbra is ezt a veszélyes gyógyszert úgy, hogy nem is használ?! Tisztelettel megköszönöm tanácsát és utolsó reményem Önben van! Minden jót kívánok!

        Dr. Szamosi Szilvia válasza a reumatoid artritis témában

        Tisztelt KÉrdező! Felmerül a kérdés, hogy ténlyeg rheumatoid arthritise van-e, vagy azért nem reagál a gyógyszerese kezelésekre, mertinkább kopásos ízületi betegsége van. Ha tényleg gyulladásos a betegség, és nem elég hatékonyak a fenti terápiák, akkor tovább kell lépni, de ezt az Ön reumatológusa tudja megtenni a laboreredmények és rtg leletek birtokában.


        Dr. Szamosi Szilvia
        rheumatológus szakértőnk

        Dr. Szamosi Szilvia
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. december 11., 14:01; Megválaszolva: 2011. december 13., 19:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés