• kérdésfeltevés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdv, Olyan kérdésem lenne, hogy lehetséges e 16 éves korban, hogy ha bizsereg a lábam , ropog mindenem, a hátam fáj, hogy növök? Már megvizsgálták és nem találtak semmit a diagnosztikába, és a családom is elég magas alkatú.Egyszer még a közelmúltban előfordult, hogy ittam alkoholt és túlléptem a józanság határát, tudom hogy ez káros az adott dologra nézve de előfordulhat hogy késleltette a növekedést? Furdal a lelkiismeret , hogy lehet hogy hatással volt rá, de egyszeri alkalomról van szó többször egyszer sem volt! köszönöm a válaszát!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a ízület ropogása témában

        Egyszeri nagyobb mértékű alkoholfogyasztás nem okoz növekedési zavart. Javaslom, hogy keresd fel a háziorvost vagy az iskolaorvost, érdeklődj a gyógytorna lehetőségeiről.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. december 02., 19:05; Megválaszolva: 2011. december 05., 13:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
      • Infografika és videó
      • Hirdetés