Hirdetés
      • Fájdalom térdhajlatban

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! 22 éves vagyok, rendszeresen mozgok, heti 3-4 alkalommal fél-1órát is akár. Pár hete a bal lábszáramaban és térdhajlatomban fájdalmat érzek néha a combom alsó részén. Azt hittem, hogy esetleg meghúzhattam, de annak véleményem szerint már el kellett volna múlnia. Nem állandó fájdalom, nem is erős, csak zavaró. Főként akkor érzem ha leülök a földre és felállok, törökülésnél, ha a lábamra ülök, vagy lépcsőzésnél. Figyeltem, nincsen megdagadva se a hajlat, se a vádlim. Nem látok rajta elszíneződést sem. Kentem egy hétig sportkrémmel, de nem használt, ugyan úgy előjön a fájdalom. Voltam háziorvosnál, szintén csak sportkrémet javasolt illetve hogy pihentessem esetleg fáslizzam. Fogamzásgátlót szedek már 3 éve. Kellene valami komolyabbra gondolnom, esetleg trombózisra? Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a Térdfájás témában

        Javaslom az ultrahang elvégését, a probléma hátterében állhat ún. Baker-ciszta. Ortopédiára kérjen beutalót tekintettel arra, hogy gyulladáscsökkentőre nem szűnik panasza!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. november 30., 21:20; Megválaszolva: 2011. december 01., 11:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés