Hirdetés
      • Mit javasol carpalis alagút szindróma és cubiteriális szindrómával párosulva?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Mit javasol ilyen esetbe? Ha nem műtetem meg súlyosbodhatnak a tünetek?

        Dr. Bogdán Aurél válasza a carpalis alagút szindróma témában

        Vizsgálat nélkül nehéz megfelelő választ adni. Általában ezen betegségek kezelése műtéti, de a műtéti beavatkozás feltétele bizonyos tünetek megléte. Azt javaslom keressen fel egy kézsebészeti, vagy egy idegsebészeti szakrendelést.


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus

        Dr. Bogdán Aurél
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. november 25., 16:24; Megválaszolva: 2011. november 29., 20:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés