Hirdetés
      • Nyaki fájdalom!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt dr.nő/úr/ Azt szeretném kérdezni,hogy elég stresszes életet élek, és elég gyakran kihat a nyakamra.Lehet-e összefüggés a nyak a szívvel? Mert ha fáj a nyakam akkor egy kis nyomást érzek a mellkasomban.Voltam a háziorvosnál és ő nem küld semmilyen vizsgálatra mert ő szerinte nincs semmi bajom,mindig azt mondja szedjek nyugtatót,és ezzel elvagyok intézve.Ön szerint van a szívemnek baja? Egy aggódó nő.Köszönöm válaszát.További szép napot Tisztelettel Juhászné

        Dr. Csuth Ágnes válasza a nyaki fájdalom témában

        Kedves Kérdező! Jó lenne tudni, hogy a nyak mely részén jelentkezik a fájdalom, és az milyen jellegű. Lehet szó akár anginás panaszról is, mely a nyak felé sugárzik, de kopásos panaszok, merev izomzat is okozhat fájdalmat, én javaslom a kivizsgálást.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. november 22., 13:22; Megválaszolva: 2011. november 23., 10:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés