• Alsó végtagok fájdalmai

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Az én problémám az, hogy a sportolástól deréktól lefelé fájnak az izuleteim. Föleg a bal lágyékom és a bal achilles -em. Mitöl lehetséges ez. Van mikor reggelente alig bírok lehajolni, de mikor már többet mozgok akkor már nemfáj. Voltam csontkovácsnál is és hejrerakta a gerincemet. Elektroakupunktúrát is csinált rajtam kétszer is. Azt mondta hogy az ideg szálaim amik jönnek deréktól lefelé bevannak gyulladva. Gyulladás elleni tablettát szedek minden este egyet. Javult már valamivel az állpotom. De azt szeretném ha egészséges lennék.

        Dr. Bogdán Aurél válasza a izületi fájdalom témában

        Pontos válaszhoz nélkülözhetetlen a vizsgálat. Elmondása alapján több dolog is állhat a háttérben. A már említett gyulladás mellett gerinceredetű elváltozások, izomproblémák, kezdődő porckorongsérv, idegkárosodások egyaránt okozhatják panaszait. Megfelelő diagnózisért és terápiáért keressen fel egy ortopédiai, vagy reumatológiai szakrendelést.


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus

        Dr. Bogdán Aurél
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. november 20., 16:41; Megválaszolva: 2011. november 22., 19:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés