• "Fájdalom"

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr. Úr! 3 héttel ezelőtt kiszakadt ágyéki porckorongsérv miatt műtétem volt jobb lábba sugárzó fájdalom miatt.A kérdésem az lenne, hogy természetes dolog a lábzsibbadás és az újra jelentkező fájdalom ilyenkor még? Utóbbi főként éjszaka jelentkezik. Amelyik oldalamon fekszek, mindig az sajog.Esetleg műtéti szövődmény? Köszönöm válaszát! Tisztelettel: Szilvia

        Dr. Bogdán Aurél válasza a porckorongsérv műtét, szövődmények témában

        Vizsgálat nélkül nem tudok pontos választ adni. Időszakos zsibbadás érzés elvileg rövid ideig előfordulhat. Pontos válaszért operáló orvosához forduljon, mert Ő tudja mi történt a műtét során, milyen volt az anatómiai helyzet és az magyarázza -e jelenlegi tüneteit.


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus

        Dr. Bogdán Aurél
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. november 09., 10:18; Megválaszolva: 2011. november 10., 18:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
      • Infografika és videó
      • Hirdetés