Hirdetés
      • Térdizület

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Én egy térdprotézis műtét előtt állok,de most az idegsebész ajánlott egy másik,és állítolag könnyebb és egyszerűbb beavatkozást,melynek neve inszallag nyújtás.A lényege a beavatkozásnak,hogy az inszalagot bemetszik,és megnyúlik az ízület. Azt szeretném megtudni,hogy melyik jelenti, a komplikáció,mentesebb,és hosszabb élettartamú mód a protézis,vagy ez a inszalag nyújtás. Válaszát előre is köszönöm tisztelettel Molnár Julianna

        Dr. Bogdán Aurél válasza a térdműtét témában

        Vizsgálat nélkül, illetve a dokumentációk ismerete nélkül nem tudok pontos választ adni. Így látatlanban elmondhatóm, hogy ha egyszer megállapították, hogy Önnek protézis beültetésre van szüksége és ezt egy szakmában jártas ortopédus, vagy baleseti sebész mondta, akkor az idegsebész véleménye nem sokat számít, hisz nem az Ő szakterülete, illetve ha szakmailag a protézis beültetése indokolt, akkor már a lágyrészeken végzett beavatkozásoktól nem várható javulás.


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus

        Dr. Bogdán Aurél
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. november 07., 16:25; Megválaszolva: 2011. november 09., 10:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés