Hirdetés
      • Mit tegyek?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztel Doktor nő! Május 25.én reoperációt végeztek rajtam! Előtte jul 19.én volt az előző! Most ott tartok h a fájdalmaim ugyan olyanok mint a második műtét előtt! Egy függeteln idegsebész rheumás gyulladást diagnosztizált! Ill Spondylodiscitist! Műtét előtti MRSA stafilococcusom pozitiv volt! Van e köze ahoz amilyen most az állapotom! Dalacin infuziót irt fel ill fájdalom csillapítót! De a dalacin inf. sehol nem akarják be adni! Ez akkor most csontfertőzés vagy nem? Valamint a gluteus meg valami qdrocips sorvad! Előzmény: https://www.webbeteg.hu/orvos-valaszol/mozgasszervi_betegseg/79492

        Dr. Bessenyei Mónika válasza a idegsebészet témában

        Kedves Kérdező! A spondylodiscitis diagnózisát akkor lehet felállítani, ha emelkedettek a vérben a gyulladásos paraméterek és az MR vizsgálat alátámasztja a gyulladást. Ismételt idegsebészeti vizsgálat szükséges, hogy végezzék el ezeket a vizsgálatokat. Sajnos a gerinc műtéteknél előfordul, hogy a fájdalom nem csökken a műtét után vagy az ideg (nem műtét közbeni) károsodása vagy a műtét területében kialakult hegesedés miatt. Beszélje meg idegsebészével.


        Kérdés: 2011. november 06., 10:22; Megválaszolva: 2011. november 07., 19:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben: