• Idegi alapon fájhat-e a szívem

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Dr ÚR/ Dr Nő. Az lenne a kérdésem,hogy a szívem fölött szokott fájni. Nem a szívem és nem a mellkasomban érzem hanem a mellizom tájékán a mellem fölött. Sőt néha szúr. Néha úgy érzem hogy a hátam is fáj tőle Mást nem szoktam érezni Azt is észre vettem hogy ez akkor van amikor ideges vagyok./ sajnos elég sűrűn/ nem tudom mi lehet ez de eléggé ijesztő tud lenni és még idegesebb leszek sőt félek olyan pánik féleség tör rám,míg nyugtatót nem veszek be. Mit javasolnak? Válaszukat köszönöm szépen. Tisztelettel Juhászné

        Dr. Csuth Ágnes válasza a mellkasi fájdalom témában

        Kedves asszonyom! A leírás leginkább mozgásszervi eredetre utal, pl. a bordaközti izom húzódása vagy a bordaközti ideg nyomódása, de pontos diagnózist csak vizsgálat után lehet mondani, keresse fel háziorvosát!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. november 05., 15:28; Megválaszolva: 2011. november 05., 17:16

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés