• Változó korban terhes lehetek-e?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        December 2-án volt utoljára menstruációm. Terhes lehetek-e védekezés nélkül?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a menopauza témában

        Kedves Kérdező! Igen, előfordulhat még alkalomszerűen peteérés. Védekezni még ilyenkor szükséges, ugyanis csak 2 évvel az utolsó menses után nem kell védekezni.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. október 24., 08:32; Megválaszolva: 2011. október 25., 11:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Kedves Doktornő! 48 éves vagyok, 6 hónapja egyáltalán nincs menstruációm. Voltam klimax-rendelésen, a vérképem jó, különösebb panaszaim nincsenek kivéve a hüvelyi szárazságot, amit próbáltam Vagisan kenőccsel kezelni. Sajnos ez nem vált...