• CLIMEN

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        KET HETE SZEDEM A CLIMENT ,MENOPAUZAS ZAVAROKERT ,ALVASZAVAR, EROS HOHULLAMOK EJSZAKAI IZZADAS ES NEM ERZEK SEMMI VALTOZAST.SZERETNEM TUDNI MENNYI IDO UTAN VAN HATASA A CLIMEN GYOGYSZERNEK

        Dr. Boros Miklós válasza a menopauza témában

        Kedves Kérdező!Legalább két hónap szedés szükséges a hatás eléréséhez.Ha akkor sincs megfelelő hatás gyógyszert kell váltani.


        Dr. Boros Miklós
        szülész-nőgyógyász

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. május 02., 09:39; Megválaszolva: 2011. május 04., 18:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés