Változókor

Azt szeretném megkérdezni, hogy a változókori hőhullámok elmaradása miatt nőhet-e a stroke, vagy szívroham kockázata, ha egyébként valaki egészséges életmódot folytatott-folytat? Gondolok itt arra, hogy nincs érszűkülete és vélhetően nem is lesz, így nem tartom feltétlen szükségesnek a hőhullámok meglétét, ami az "új kutatások" szerint védelmet nyújt a fent említett betegségek ellen. Köszönöm a választ.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza menopauza témában

Kedves Hölgyem!

Szívesen elolvasnám azt a kutatási anyagot, hogy átnézzem, mert ezt eddig nem hallottam Jelenleg a hivatalos álláspont szerint a nők a menopauza után nagyobb szív- és érrendszeri rizikóval számolhatnak.

Kérdés: 2011. március 05., 17:54; Megválaszolva: 2011. március 07., 10:10
Kérdések és válaszok: Menopauza
Rosszullétek a pre-menopauza alatt
Melyik készitmény legyen?
Kedves Webbeteg drÚR/NŐ! Barátcserje krém, vagy Premens tabletta? Tüneteim (jó ideje tartanak): Erős hajhullás, fáradságérzet, rossz...
Változókori problémák
2011 óta nincs mestruációm szeretném tudni meddig kell védekezni hogy biztos ne legyek terhes?
Változó kor alatti mell fájdalmak...
Kedves Doktor Úr/Nő! Már közel két éve, hogy a változó kori tünetek jelentkeztek, és vele együtt a vérzés el maradása is! Most értem el oda...
Menopauza - ezt meg ne!
Tisztelt Doktorno, Doktor Ur, 44 eves vagyok, tulajdonkeppen mar 10 eve rosszul alszok, rovidultek a ciklusaim majd egy idora ujra normalisak lettek. Most...