Zárt vásárlótérbeni izzadás

Tisztelt DOktornő! Kérdésem a következő: Évek óta járok klimax rendelésre, Livialt szedek egy fél éve a klimaxos panaszaimra. Másodszor javasolta a nőgyógyász, hogy keressek fel kardiológust. Vásárlások zárt térben, nagyobb üzletekben, mindig leizzadok. Szerinte a szívemmel lehet probléma. Magas vérnyomásra szedek Concor 5-t, a vérnyomásom normális, pajzsmirigy alul működésre L-thyroxint 75 mg, asztmára spiriva és miflodin, refluxra motilium, és pantacidflux 4o mg, és napi 1 0, 5 xanax. Fel fogom keresni a háziorvosomat, de kíváncsi vagyok az Ön véleményére is. Köszönettel: Batisz Ildikó

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza menopauza témában

Kedves Ildikó!

Vizsgálati eredmények ismerete nélkül nem sokat tudok mondani. Amennyiben csak zárt térben, nagy tömegben jelentkezik, akár pszichés oka is lehet a problémának, javasolt lenne a kardiológiai kivizsgálás után pszichológust is felkeresnie.

Kérdés: 2011. február 18., 12:23; Megválaszolva: 2011. február 21., 11:56
Kérdések és válaszok: Menopauza
Rosszullétek a pre-menopauza alatt
Melyik készitmény legyen?
Kedves Webbeteg drÚR/NŐ! Barátcserje krém, vagy Premens tabletta? Tüneteim (jó ideje tartanak): Erős hajhullás, fáradságérzet, rossz...
Változókori problémák
2011 óta nincs mestruációm szeretném tudni meddig kell védekezni hogy biztos ne legyek terhes?
Változó kor alatti mell fájdalmak...
Kedves Doktor Úr/Nő! Már közel két éve, hogy a változó kori tünetek jelentkeztek, és vele együtt a vérzés el maradása is! Most értem el oda...
Menopauza - ezt meg ne!
Tisztelt Doktorno, Doktor Ur, 44 eves vagyok, tulajdonkeppen mar 10 eve rosszul alszok, rovidultek a ciklusaim majd egy idora ujra normalisak lettek. Most...