• Klimaxos tünetek enyhítése gyógyteákkal

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr. Nő/Úr! Idén lesz 3 éve,hogy mensesem elmaradt. Ezzelj áró hóhullámos panaszaim is nagyon rövid idő alatt megszüntek. Most viszont depresszióra kezelnek - melyek utána olvasás - nem depressziós panaszok hanem a menopausa későn jelentkező tünetei. Nőgyógyász is azt mondja,hogy tüneteim nem depresszióra utalnak,de Ő ilyet még nem hallott,hogy valakinél ennyi idő távlatában jelentkeznének a menopausára utaló panaszok. Kérem legyen kedves válaszolni: Valóban van e késői időszakra kitolódó menopausás panaszok? Co-Renitec,Glucobene,Astrix,Corinfar R.Frontin o,5.Amilorid,Lucetam gyógyszereket szedek. Ezek mellett a menopauzás tóneteket enyhítő gyógyteás kúrát bevállalhatok e?

        Dr. Herman Tünde válasza a menopauza témában

        A klimaxos tünetek és a depresszió a menses elmaradás körül jelentkeznek, nem három évvel később, a jelenlegi depressziónak más fő okai lehetnek, de a menopausa rossz irányban befolyásolhatja. Gyógyteákat nyugodtan fogyaszthat.


        Dr. Herman Tünde
        Szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Herman Tünde
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. január 13., 17:19; Megválaszolva: 2011. január 17., 08:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés