• Menopauza

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő! 2008-tól vérzés rendellenességbe szenvedek. Sokszor két hete megjön vagy volt hónap mikor végig meg volt. Ennek következményeképp.bevéreztem 2008 szeptemberébe küretet végeztek. Majd utána norcolut tabletát szedtem valamelyeset egy időre megszűnt a probléma. 2008 -ban szövettanom negatív volt.2009-ben a rákszűrés szintén negatív. Idén megint jelentkeztek ezek a problémák. Novemberbe megint csináltak egy küretet. mely eredménye:hyperplasia glandularis endometrii. cum endrometritis acuta, Ez van a papiromra írva.Vissza mentem az orvosomhoz aki minden vizsgálat nélkül felírta a duphaston gyógyszert. Majd közölte szedjem fél évig utána félév szünet majd újból küretet végeznek. ha jó lesz nem kell müteni hanem mütét.Kérdésem hogy mennyire jól járt el az orvosom? Hányszor lehet egy méhbe küretet elvégezni minden baj nélkül. Valahogy furcsállom, hogy évente küretet végeznek és semmi javulás.Válaszát előre is köszönöm

        Dr. Herman Tünde válasza a menopauza témában

        A Duphaston szeédse valóban jó hatású lehet, de ha nem szeretne több méhkaparást a méheltávolítás is szóba jön, a szövettani eredmény miatt és ez biztosan teljesen megoldja a problémát.


        Dr. Herman Tünde
        Szülész-nőgyógyász szakorvos Itt kérdezhet

        Dr. Herman Tünde

        Kérdés: 2010. december 30., 11:35; Megválaszolva: 2011. január 06., 11:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben: