• Terhesség!

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        T Dr Úr (NŐ)!

        Szertném tudni ha már én személy szerin is halottam ilyen esetről. hogy idősebb korban lett terhes.

        Én 50 éves vagyok és Egy stessz hatására pontosabban ( a volt férjem halála)miatt.nincs menstruációm. Ennek 7 éve még elejében voltak ksseb pecsétek elszineződések.

        Ami mostanában is volt már nem egyszer.Ezek melett a melleim is olyan különösen érzékenyek. Lehetséges vagy eggyáltalán előrordulhat ilyen esetben terhesség?

         

         

        A válaszukat köszönöm Marika

         

        WEBBeteg szakértő válasza a menopauza témában

        Kedves Marika!

        Ha a menses több évig kimaradt, akkor nem gondolunk terhességre, hiszen menopausában már nincsen peteérés. Orvosi kontrollra azonban mindenképpen szükség van, mert miután a vérzés elmarad több, mint egy évig, már minden pecsételésre oda kell figyelni, és a lehetséges eredetet ellenőrizni kell.

         


        Dr. Farkas Ágnes
        Itt kérdezhet

        Kérdés: 2010-02-11 22:22:22; Megválaszolva: 2010. február 11., 22:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben: