• Divína

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        40 éves vagyok, az orvosom Divínát írt mert panaszkodtam hogy rosszulétek melegségek jönnek rám.De nemjó, hizlal is, meg most vagyok a 10 iknél nagyon megfájdultak a melleim, hasam derekam  de még a kékek megvannak. Azt szeretném megkérdezni hogy ezt fontos e beszedni vagy abba lehet hagyni? És neme lesznek tünetei, Cseriné

        WEBBeteg szakértő válasza a menopausa témában

        Kedves Cseriné!

        Rendellenes vérzésre lehet számítani, ha rendszertelenül szedi a gyógyszert. Ezért azt javaslom, hogy panaszai miatt keresse fel kezelőorvosát, és beszéljék meg, hogy milyen lehetőségeket lát még, illetve valóban szeretne-e Ön is gyógyszert szedni.

         


        Kérdés: 2010-01-29 21:47:59; Megválaszolva: 2010. január 29., 21:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Modern daganatterápia
        Személyre szabott kezelési terv, mesterséges intelligencia segítségével.
        Tehet a hüvelygomba ellen
        A bórsav jótékony hatása hüvelygomba kezelésére már régóta ismert.
        Allergiás?
        A panaszok ellen védelmet nyújthat az egysejtűek titkos fegyvere.
        Új - Távkonzultáció