• Természetellenes-e?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        62 éves vagyok. A menstruációm több mint tíz éve elmaradt. A mai napon viszont ismét menstruációs vérzésem jelentkezett.Idősebbektől azt hallottam, hogy ez nem jelenthet jót.Természetesen el fogok menni az orvoshoz, de szeretnék némi megnyugtatést, hogy ez nem feltétlenűl bajnak a jele. Köszönettel AE

        WEBBeteg szakértő válasza a menopauza témában

        Kedves Hölgyem!

        Sajnos én sem tudom megnyugtatni, és mielőbbi vizsgálatra bíztatom. Nem lehet megmondani, hogy mi okozza a vérzést, de mivel ilyenkor felmerül a rosszindulatú daganat lehetősége, minden esetben egészségügyi küretet kell végezni, mert így szövettanilag lehet elemezni a méhnyálkahártyát, hogy biztosak legyenek a diagnózisban. Ne izguljon, sajnos ezen most át kell esni. Írjon, ha többre kíváncsi, vagy más kérdés is felmerülne.

         


        Kérdés: 2010-01-24 13:03:11; Megválaszolva: 2010. január 24., 13:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben: