• Változókór

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt doktor úr/nő 44 éves vagyok menstruácios problémáim 2-évek kezdödtek 28napról átváltott 21 napra idén szep.töl kimaradozott 42 napra és 55 napra a problémás kérdésem az lenne ha kimarad a vérnyomásom fentvan addig mig meg nem jön.utána lent. Szedek v.csökkentöt pont ez miat A kérdésem a változókórba mennyire van szerepe a vérnyomás ingadozásnak

        Tisztelettel elöre is köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a menopausa, vérnyomás témában

        Kedves Hölgyem!

        Bizony, a hormonrendszer változás az egséz szervezetre nagy hatással van, még a vérnoymásra is. Mivel Önnek ez viszonylag nagy ingadozást jelent, mindenképpen fel kellene keresnie egy menopausa (klimax) szakrednelést, mert előfordul, hogy többet nyernek egy megfelelő időben elkezdett hormonpótló kezeléssel, mintha lesz egy nem megfelelően kontrollált vérnyomása. Ha ettől idegenkedik, akkor is megfelelő gondozásba fog kerülni, emellett fontos lenne a vérnyomás folyamatos kontrollja is, és megfelelő gyógyszerezése.

         


        Dr. Herman Tünde
        Szülész-nőgyógyász szakorvos Itt kérdezhet További orvosok

        Dr. Herman Tünde

        Kérdés: 2010-01-02 20:45:40; Megválaszolva: 2010. január 02., 20:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Modern daganatterápia
        Személyre szabott kezelési terv, mesterséges intelligencia segítségével.
        Tehet a hüvelygomba ellen
        A bórsav jótékony hatása hüvelygomba kezelésére már régóta ismert.
        Allergiás?
        A panaszok ellen védelmet nyújthat az egysejtűek titkos fegyvere.
        Új - Távkonzultáció