• csukló probléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr/Nő!

        Először ha jól emlékszem még tavaly decemberben eshettem rá a jobb kezemre (tenyeremmel tompítva az esést) tesi órán röplabdázás közben. Ekkor erős fájdalmat éreztem a csuklómban, de nem gondoltam hogy komoly lenne ezért gondoltam majd elmúlik, nem fordultam orvoshoz. Csillapodott is a fájdalom, azonban hónapok elteltével is éreztem hogy nincs valami rendben ezzel a csuklómmal, kellemetlen volt ha rátámaszkodtam például. Ezek után, július elején ismét ráestem erre a kezemre gyakorlatilag ugyanúgy, csak focizás közben. Orvoshoz nem fordultam... Viszont ezután már kevésbé javult a helyzet, súlyok emelésénél, vagy például fekvőtámasz megkísérésénél is egy idő után (nagyon hamar) igen kellemetlen érzés hatja át a jobb csuklóm, amitől gyakorlatilag nemis tudom terhelni egyáltalán. Pihentettem és időnként próbálgattam hátha javult valamennyit, de már hetek óta nem javul. Milyen jellegű sérülés lehet? Válaszát előre is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a csuklófájdalom témában

        Elmondása alapján egy csúnya zúzódást szenvedhetett el. Feltehetően a pihentetés, és korai kezelés elmaradása miatt húzódik el a fájdalom. Próbálja meg pihentetni, fáslizni, illetve valamilyen nem szteroid gyulladáscsökkentő kenőccsel kenni (Fastum, Diclac). Ha továbbra is panaszos keressen fel egy baleseti szakrendelést.


        Dr. Piros Zsuzsanna
        általános orvos, fül-orr-gégész Itt kérdezhet További orvosok

        Dr. Piros Zsuzsanna

        Kérdés: 2009-12-09 13:39:03; Megválaszolva: 2009. december 09., 13:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben: