• Ez már klimax?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm! 41 éves vagyok 6 éves a kisfiam. születése óta szedem a cerazette nevü fogamzásgátlót ezt javasolta a nőgyógyászom mert kétszer volt már mélyvénás trómbózisom.Kb 2 hónapja állandóan előnt a melegség szakaszosan szakad rólam a víz már szinte egész télen egy pólóban járnék kérem segítsen ez már klimax? lehet fogamzásgátló mellett klimaxolni? előre is köszönöm válaszát! üdv M Mónika

        WEBBeteg szakértő válasza a korai klimax témában

        Kedves Mónika!

        40 évesen is van korai klimax. Mivel a Cerazette csak progeszteront tartalmaz -csak azt szedhet- nincs ösztrogén bevitel, és ez hiányzik. Ez kellene, de nem lehet a thrombosis veszélye miatt.


        Kérdés: 2009-11-24 00:08:59; Megválaszolva: 2009. november 24., 00:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben: