Evista

Tisztelt Doktornő!

Szeretném megkérdezni, hogy olyan hölgy, akinek sem petefészkei, sem méhe nincs, szedheti-e az Evista nevű gyógyszert...?

Válaszát előre is köszönve:

Üdvözlettel

 

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza menopausa témában

Kedves Evista szedő!

Persze, nyugodtan, de akinek van petefészke és méhe is, az is. De a hőhullámokra nem lesz olyan jó hatással inkább a csontokra van megelőző hatása.Üdvözlettel: Dr. Zsirai László nőgyógyász

Dr. Zsirai László
A kérdésre a Fókuszban a Nő! orvos szakértője válaszolt.
Kérdés: 2009. július 10., 22:46; Megválaszolva: 2009. július 10., 22:46
Kérdések és válaszok: Menopauza
Rosszullétek a pre-menopauza alatt
Szükség van-e küretre?
Hormon szedése
Bordataji fajdalom
libidó és menopauza