• Változókor

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornö ill Doktor ur!

        48 éves vagyok már több honapja nagyon erös menstruáciom volt mivel mindeg 3-4 nap után elmult igy rögtön nem mentem orvoshoz most sajnos nem igy történt Megjött a ciklusom nagyon nagyon erös volt felkerestem nögyogyászom aki azt Tánácsolta hogy Méh kaparás kell ez -e héten szerdán történt a mütét jövö héten Csütörtön lesz folyamatosan vérzek és sajnos 38 a süllyedésem is:( egy napja folyamatosan pisilni járok de arra gondoltam ezzel kapcsolatba hogy a só kiment a szervezetemböl mert teljesen viz szinü vizelet ami vérrel eggyütt:( Azt szeretném megkérdezni önöktöl hogy nem -e nagyon késön lesz ez a mütet nem -e lesz belöle problémám komolyabb hogy ilyen soá csinálják meg:( 24 -ota vérzek folyamatosan!

        Elöre is köszönöm szives válaszukat Tiszetelettel Mária

         

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Mária!

        Normálisan azt mondhatnánk, hogy nem lesz soká a műtét, ne aggódjon. De figyelembe kell venni, hogy nem tudjuk pontosan, milyen a vérzés jellege, mennyire bő. Ha "csupán" menses-szerű, akkor nem sok. Ha nagy alvadékok is vannak, és nem csökken a mennyisége, akkor szerintem menjen hamarabb orvosához, hogy amennyiben szükséges megcsinálják hamarabb is a műtétet, mert sok vért lehet veszíteni így.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-06-01 23:05:41; Megválaszolva: 2011. október 04., 15:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben: