• Klimaxos kérdés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        tisztelt doktor _no.nekem elegfiatalon elmult a havim. 40 evesen.normalis ez?? mar 7 eve.most hogy bekoszontott a meleg  megjott ujbol.ezzel forduljak orvoshoz vagy fogadjam el igy.?elore is koszonom valaszat.

        WEBBeteg szakértő válasza a menopausa témában

        Kedves Hölgyem!

        Igen korán volt 40 évesen a menses elmaradása, de így 7 év elteltével amit tenni tud, hogy menopausa szakrendelésre elmegy, és a szükséges kontrollokat ezután ott végezteti el.

        A másik a most jelentkező vérzés. Már egy év mensesmentes időszak után sem normális, és mindenképpen további vizsgálatot igényel, emiatt forduljon nőgyógyászhoz.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-05-27 15:34:47; Megválaszolva: 2011. október 04., 09:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés