• Mit tegyek?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        50 Éves vagyok 3 gyereketszültem egyéve ,hogy sűrűben fáj aholszűléskorvágtak nagyon kellemetlen nemiéletegyütlétkor is fájniszokot és ezkihat ,hogyritkán kell aszex amit férjem neheztel de nagyonmegértő és nagyonvigyázrám mittegyek ,

        WEBBeteg szakértő válasza a fájdalmas szex témában

        Kedves Hölgyem!

        El kellene mennie egy nőgyógyászati vizsgálatra, ahol el tudják majd dönteni, hogy mik okozzák a panaszokat. Nem írja, hogy mikor szült, de úgy gondolom, már több, mint 10 év eltelhetett azóta, nem valószínű, hogy ez okozza a panaszokat. Az lehet, hogy a változókorral együtt járó kellemetlen tünetek jelentkeztek. Ha már nincs vérzés, akkor mindenképpen menopausa (változókori) szakrendelésre menjen el.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-05-01 16:23:22; Megválaszolva: 2011. szeptember 28., 13:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés