• Controllvizsgálat után.

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Hat hete műtöttek. Eltávolították a méhet a két petefészket. Most voltam controllvizsgálaton, de annyi a beteg, hogy már a várakozáskor elfejelejtettem a fele kérdést. Azt írja a vizsgálat után, hogy kissé még tömeges csonk. Norcolutot a klimaxos tünetekre, más teendő nincs. Hogy figyeljek a csontritkulásra, mit tehetek a hízás ellen, mert már is hizok.? Hormont nem szedhetek. Egyébként gyógyultnak vagyok minősítve. Hat hónaponként conroll javasolt. Még Génia 92-őt írt azt sem tudom mi az? Köszönettel várom a válaszát

        WEBBeteg szakértő válasza a méheltávolítás témában

        Kedves Hölgyem!


        Kérném, hogy írja le nekünk, mi miatt történt a műtét és hány éves, mert akkor tudunk majd Önnek tanácsot adni. A kissé tömeges csonk egyébként annyit jelent, hogy a szövetek gyógyulása kis hegesedéssel jár, és ez tapintható, ez rendben van. A Génia 92 hüvelytabletta a változás kora miatt lecsökkent hüvelyi védekezőképesség helyreállítására és fenntartására szolgál.



        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-19 12:06:40; Megválaszolva: 2011. szeptember 07., 07:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Modern daganatterápia
        Személyre szabott kezelési terv, mesterséges intelligencia segítségével.
        Tehet a hüvelygomba ellen
        A bórsav jótékony hatása hüvelygomba kezelésére már régóta ismert.
        Allergiás?
        A panaszok ellen védelmet nyújthat az egysejtűek titkos fegyvere.
        Új - Távkonzultáció