• Méhszáj süllyedés....

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő!

        Édesanyám próblémáját szeretném megosztani önnel, amit remélem tud nekem orvosolni.Édesanyámnak évek óta mészájsüllyedése van. Körülbelül 3 éve rávettük, hogy menjen el egy nőgyógyászhoz,  és plasztikai műtéttel felvarrták neki. Nem akarták kivenni a méhét, mondván még nemtudni alakul-e párkapcsolat az életében. (anyukám ugyanis özvegy, és már hosszú évek óta nem él nemi életet)

        A műtét után azt hittük, hogy már nem lesz semmi probléma. Kb:2 hónapja ugyan olyan tünetei vannak, mint korábban.Gyakorlatilag kicsúszik a méhe.Kérdésem lenne, hogy mit lehet ez esetben csinálni. Milyen lehetőségek vannak? Hallottunk egy bizonyos "hálóról", ami felfogja a méhét...valóban létezik ilyen megoldás, vagy ki kell venni a méhét? (ez idáig sincs párkapcsolata. Most 60 éves, és ő már nem is szeretne.)

        Gyakorlatilag olyan kényelmetlen neki ez a probláma, hogy nem tudja tartani a vizeletét. 4 unokája van, akikkel se játszani, se sétálni nem tud, ugyanis "tartania kell magát", hogy ki ne csúszon a méhe.

        Nagyon köszönöm a segítségét, és várom mielőbbi válaszát!

        WEBBeteg szakértő válasza a méhszájsüllyedés témában

        Kedves Kérdező!

        Szerintem felesleges hálókat betenni, a legegyszerűbb, ha kiveszik a méhét, mivel így szépen fel lehet függeszteni a hüvelyt, és akkor nem lesz semmi baj. A méhére úgy sincs szükség, mert hát szülni biztosan nem fog. És persze ettől még akár 100 párkapcsolata lehet. Én azt javaslom, megint menjenek el orvoshoz és persze beszéljék meg vele a helyzetet, és minden bizonnyal hüvelyi méheltávolítást javasolnak majd.

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László


        Kérdés: 2009-02-13 23:57:30; Megválaszolva: 2011. szeptember 05., 15:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Modern daganatterápia
        Személyre szabott kezelési terv, mesterséges intelligencia segítségével.
        Tehet a hüvelygomba ellen
        A bórsav jótékony hatása hüvelygomba kezelésére már régóta ismert.
        Allergiás?
        A panaszok ellen védelmet nyújthat az egysejtűek titkos fegyvere.
        Új - Távkonzultáció