• Ginoflor hüvelytablettaA

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        A Gynoflorhüvelytablettát orvos írta fel, de nem tudom hogy használhatom-e akkor ha van olyan barna folyásom mint amikor megakarna jönni a menses. Most kerültem bele a menopauzába.Nem tudom hogy így használhatom-e tovább a hüvelytablettát vagy ilyen esetben nem szabad.válaszukat köszönöm.

        Dr. Szalóczy Péter válasza a hüvelytabletta témában

        Kedves Kérdező! A barna folyás független a Gynoflor jótékony hüvelyi hatásától. Használhatja, de a barna folyás menopauza elején mindenképpen tisztázandó hüvelyhám vastagság vizsgálatot kíván ünnepek után egy hüvelyi ultrahanggal.


        Kérdés: 2016. december 28., 11:07; Megválaszolva: 2016. december 31., 21:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.