• változókor

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Megszeretném kérdezni, hogy 1 1/2éve nincs menstuációm lehetek-e terhes vagy még muszály védekezni.

        Dr. Törő Bálint válasza a fogamzásgátlás témában

        Tisztelt Kérdező! A kérdésére csak elméleti választ adhatok. Ilyen hosszú menstruációs szünet után nagyon nehéz elképzelni egy terhességet eredményező ciklust. Én ilyenkor már az alacsony rizikó miatt nem szoktam védekezést javasolni. Üdvözlettel: Dr. Törő


        Kérdés: 2015. március 25., 12:40; Megválaszolva: 2015. március 28., 07:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Allergiás?
        A panaszok ellen védelmet nyújthat az egysejtűek titkos fegyvere.
        Tehet a hüvelygomba ellen
        A bórsav jótékony hatása hüvelygomba kezelésére már régóta ismert.