• Mellfájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Cím' Körülbelül 2 hete az utolsó menstruációmkor érzékennyé váltak a melleim, Ez eddig is így volt de most körulbelül 2 hete már hogy hol erősebben hol gyengében fájdalmat érzek föleg a bal mellemben oldal a honaljam felól. van hogy a fájdalom teljesen megszűnik. Nem vettem észre semmi elváltozást a mellemben. kb 10 hónapja hagytam abba a szoptatást és azt vettem észre hogy pár csepp tej még mindig van a mellembe Igazából ezt a fájdalmat is ahhoz tudnám hasonlítani mint amikor abba hagytam a szoptatást és amíg el nem apadt a tej feszült fájt a mellem. Hormonális okai lehetnek a fájdalomnak ? Válaszukat előre is köszönöm

        Dr. Boros Miklós válasza a mellfájdalom témában

        Tisztelt Kérdező! A panasz oka valóban hormonális lesz. Abban az esetben, ha 2-3 ciklus után is jelentkezik a fájdalom az önvizsgálat mellett javasolt egy emlőultrahang.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. október 19., 13:14; Megválaszolva: 2011. október 20., 11:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés