• Ez a jellegű mellfájdalom mikor fog elmúlni?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Tegnap mikor együtt voltam a barátommal, akkor ő nagyon megnyomkodta a mellemet, illetve eléggé "kiszívta" a mellbimbómnál. Utána 1 óra elteltével vettem észre hogy fáj a jobb mellbimbó , és környéke. Ma reggel is erős fájdalmam vannak. Mikor fog ez elmúlni? Okozhat ez a mellben vmiféle daganatot? Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a mellfájdalom témában

        Tisztelt Kérdező! A daganattól való félelme alaptalan. A fizikai hatás miatt a fájdalom akár több napig is meglehet. Amennyiben nincs tapintható elváltozás nem kell orvoshoz fordulni jelenleg.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. október 16., 07:28; Megválaszolva: 2011. október 17., 15:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés