• Ez a jellegű mellfájdalom mikor fog elmúlni?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Tegnap mikor együtt voltam a barátommal, akkor ő nagyon megnyomkodta a mellemet, illetve eléggé "kiszívta" a mellbimbómnál. Utána 1 óra elteltével vettem észre hogy fáj a jobb mellbimbó, és környéke. Ma reggel is erős fájdalmam vannak. Mikor fog ez elmúlni? Okozhat ez a mellben vmiféle daganatot? Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a mellfájdalom témában

        Tisztelt Kérdező! A daganattól való félelme alaptalan. A fizikai hatás miatt a fájdalom akár több napig is meglehet. Amennyiben nincs tapintható elváltozás nem kell orvoshoz fordulni jelenleg.


        WEBBeteg szerkesztőség
        Itt kérdezhet További orvosok

        Kérdés: 2011. október 16., 07:28; Megválaszolva: 2011. október 17., 15:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Az urológus is csak ember
        Dr. Bánfi Gergely urológussal beszélgettünk a Movember mozgalomról.
        Hüvelyfolyás és terhesség
        Pánikba esni nem szabad. Bízzunk a segítségben.
        A dohányfüstbe ment terv
        Mindenki azzal jár a legjobban, ha rá sem szokik a dohánytermékekre.