• Fáj a mellem

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő! A problémám az, hogy szoptatós anya vagyok, s pár napja fájdalmat érzek a jobb mellemben a kar felőli oldalon. Kb. négy hónapja találtam ugyanezen az oldalon két csomót, melyek mint az ultrahang mutatta megnagyobbodott nyirokcsomók. Sajnos valami oknál fogva a jobb mellem mintha zsugorodna, már majdnem fele akkora mint a másik. A fájdalom helyén nem érzek csomót, s nem tudom a panaszaim között van-e összefüggés, ezért szeretném az ön véleményét és tanácsát kérni. Tisztelettel Mónika

        Dr. Boros Miklós válasza a mellfájdalom témában

        Tisztelt Kérdező! A szoptatás idején a mellfájdalom előfordulhat. Mivel nincs tapintható elváltozás és egyéb aggasztó tünetet sem ír a szoptatás miatt lesz ez a panasz. Amennyiben szoptatás befejezése után is fennáll keressen fel emlőszakrendelést. A szoptatás idején a mellek asszimetriája kifejezettebb lehet. Méretét nagyban befolyásolja az aktív mirigyállomány.


        Kérdés: 2011. október 10., 14:04; Megválaszolva: 2011. október 12., 10:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben: