• Több probléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Deli Tamás! Első problémám az lenne, hogy körülbelül 3 éve teljesen hirtelen be szokott szúródni az alhasam (méhem és bal petefészke körül) és annyira fáj, hogy akár egy mozdulattól is ordítani tudnék. Többször fordultam orvoshoz, először semmit nem találtak, most ismét elmentem és "cysta rupturalis"-t találtak 10mm*13mm-eset. Azonban nekem nem csökkent ez a fájdalom, a menstruációm is késett 5 napot ami amúgy nem szokott és 8 nap helyett 2 napig volt meg. Szeretném megkérdezni, hogy doktor úr szerint mi lehet a probléma? A másik kérdésem az lenne, hogy nem olyan rég észrevettem, a mellbimbóimon pattanásszerű dolog van, ami nem jár fájdalommal (mert amúgy ha nyomkodom a mellem fájó érzésem van), viszont ugyanúgy ki lehet nyomni, viszont voltam ár vizsgálaton ott azt mondták, hogy olyan mirigyekből áll a mellem, aminél a fájdalom normális. Ez előfordulhat? A harmadik kérdésem az lenne, hogy amikor a párommal együtt vagyok, nem tudom magam jól érezni, mivel egyfolytában egy kis idő elteltével vizelési inger tör rám. Már sok mindent kipróbáltam és akármit csinálok ez nem változik. Mit tehetek? Köszönöm a válaszát!

        Dr. Deli Tamás válasza a petefészek ciszta témában

        Kedves Kérdező! 1. Kora terhesség melletti vérzés, nem megindult vetélés (missed abortion), méhen kívüli terhesség, petefészek-gyulladás, újabb ciszta stb. zárandó ki. Friss terhességi teszttel jelentkezzen nőgyógyászánál. 2. Valószínűleg az emlő normális, ún. Montgomery-mirigyeit fedezte fel, ezek nem kórosak, ne nyomkodja őket. 3. Vizelet általános és üledés vizsgálat szükséges első lépésben, húgyúti fertőzés esetén megfelelő antibiotikus terápiával.


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos Itt kérdezhet További orvosok

        Dr. Deli Tamás

        Kérdés: 2011. október 03., 00:42; Megválaszolva: 2011. október 05., 14:16

      • Kérdések és válaszok a témakörben: