• Mammográfia mellbimbó valadékozásnál

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Ur! Nagyon koswzonom gyors valaszat., amit a mellbimbo valadekozassal kapcsolatban adott. A mammografiaval kapcsolatban szeretnem kerdezni. A renszeres feleves-eves ellenorzo vizsgalatokon, mindig elkuldtek mammografiara is a mellemben levo csomok miatt mar sok ev ota, es most a legutobbi ket alkalomra emlekszem legalabbis biztosan, hogy a mammografiabol semmit nem tudtak elemezni a mell suru szerkezete miatt.Tehat csak foloslegesen kaptam a sugarterhelestMi a velemenye a doktor Urnak, a mellbimbo valadekozasa miatti mammografiara szukseg van igy is, hogy nem lathato altalaban semmi a mell szerkezete miatt? 42 eves vagyok,meg nem szultem.Vagy eleg ebben az esetben az ultrahangos vizsgalat is? Nagyon koszonom. Eva

        Dr. Deli Tamás válasza a mellbimbó váladékozás témában

        Kedves Eva! Amennyiben a többi vizsgálat eredménye nem kóros és rosszindulatú folyamat lehetőségét nem veti fel, valószínűleg el lehet tekinteni a mammographiától.


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. szeptember 15., 02:09; Megválaszolva: 2011. szeptember 16., 12:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés