• DCIS

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm! DCIS dignosztizálása után kétoladli mastectómia következett, őrszem nyirokcsomó kivétele utáni negatív szövettannal.Vállalhatok-e még babát , mindenféle ebből adódó rizikó nélkül? Válaszát köszönve: B.Á.

        Dr. Molnár Katalin válasza a emlőeltávolítás, terhesség témában

        Kedves Hölgyem, válaszom igen. Egyébként a DCIS diagnózis,mely kezdeti nem invazív daganat,melyből az invazív daganat kifejlődhetett volna... Van Nuys prognosztikai faktora is biztos le van írva a szövettanban. Ennek ismeretében a rizikó tényezők és az utókezelés szükségszerűsége értékelhető. Üdvözlettel dr.Molnár Katalin


        Dr. Molnár Katalin
        onkoradiológus

        Dr. Molnár Katalin
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. szeptember 13., 07:58; Megválaszolva: 2011. szeptember 15., 08:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés