• Csomó a mellben

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor! Édesanyám 49 éves. Talált a jobb mellében oldalt egy kb egy centi átmérőjű csomót. Most volt mammográfián és visszahívták ultrahangra. Minden este krémezi magát, nem értem miért nem tűnt neki fel eddig a csomó. A visszahívás minden esetben rosszat jelent? Az ő korában is előfordulhatnak jóindulatú elváltozások? ha igen mik ezek? A csomó kemény, ha kifeszíti a bőrt látható és elmozdítható. Kérem mielőbbi válaszát mert kétségbe vagyok esve.Tisztelettel: Barbara

        Dr. Molnár Katalin válasza a csomó a mellben témában

        Kedves Hozzátartozó, UH vezérelt vékonytű mintavétel, szövettani leletezés, vagy ha sehol máshol-amit hasi UH,mellkas rtg ,laborok-eltérés nincs a csomó kivételével lehet meggyőződni az elváltozás sajátosságairól. Ez 50% jóindulatú is lehet,de csak a szövettani leletezés tisztázhatja. Üdvözlettel dr.Molnár Katalin


        Dr. Molnár Katalin
        onkoradiológus

        Dr. Molnár Katalin
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. szeptember 06., 21:03; Megválaszolva: 2011. szeptember 09., 07:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktornő!Minden évbe járok rendszeres emlő vizsgálatra, soha nem volt semmi problémám, az eredményeim jók voltak. Azonban időnkét tapasztalok a jobb mellemben illetve néha a balba is kicsi szúró érzést, ami rögtön el is múlik....

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés