• Mellfolyadék

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdv. Előző levelemben írtam,h a mellemből barnás váladék folyik,erre válaszolt 1 Dr. Úr, hogy mellultrahang javasolt. Voltam és ezt kaptam : Mindkét emlőből származó kenetekben nagyon nagy számú histiocyta figyelhető meg. Atypusos sejt nincs. Szeretném kérdezni,hogy ez mit jelent? Továbbá javasolt az endokrinológiai kivizsgálás. Köszönettel : Mné Viki

        Dr. Deli Tamás válasza a váladákozó mell témában

        Kedves Viki! Nem tudom, én válaszoltam-e meg a korábbi kérdését (naponta tucatnyi kérdést kapok), de ha igen, akkor sem emlékszem a pontos helyzetre, Ön pedig ezt most nem írta meg. Mindenesetre a lelet (ami nem egy emlő UH lelete, hanem egy emlőváladékból készített cytologiáé) alapján rosszindulatú daganatra utaló sejteket nem láttak. Endokrinológiai vizsgálat, konkrétan szérum prolaktin meghatározás szükséges, keresse nőgyógyászát vagy nógyógyász endokrinológusát.


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. szeptember 03., 16:27; Megválaszolva: 2011. szeptember 04., 14:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés