• Ez mi lehet?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves doktorúr/nő! Egyik este fürdés előtt a tükörben felfedeztem egy piros foltot a közvetlenül a jobb mellbimbóm alatt. Beborogattam a foltot és 2 nap alatt el is múlt. Előtte 1-2 nappal fájt is ez a mellem,de ez is percek alatt elmúlt. Ezután egy kisebb csomót érzek a mellemben közvetlenül a mellbimbónál.Nem fáj, nem is érzem, csak ha kitapogatom. Azóta van ott, mióta a folt volt. Mi lehet ez doktor úr?köszönöm a válaszát.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a mell, csomó témában

        Kedves Kérdező! Lehet pl. gyulladás maradványa is, de javaslom, hogy a csomót mutassa meg orvosnak, pontos válasz csak vizsgálatok után adható.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. augusztus 28., 20:42; Megválaszolva: 2011. augusztus 30., 09:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés