• Mitől lehetséges

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        3 gyermekem van császármetszéssel, és egy petefészek eltávolitásom is volt. 3_dik. gyermekem születése után elköttettem magam. Több mint egy hete feszül a mellem és nött is, ehez még egy kis hizás is adodott. nem hiszem ,hogy terhes lennék az elköttetésem miatt de aggaszt a mellduzzadásom .ezt csak terhességeim alatt tapasztaltam. mi okozhat esetleg még ilyen panaszokat. nem hiszem hogy a mellemhez lenne köze de enyhe hajhullásom is van ami szintén csak a terhességeim alatt volt. válaszát elöre is köszönöm

        Dr. Csuth Ágnes válasza a mellfeszülés témában

        KEdves Kérdező! Számos hormon eltérése okozhatja a mellfeszülést, ha az kétoldali, végezzen önvizsgálatot, ha a biztonság kedvéért csinálhat tesztet, de a sterilizálás után a teherbe esés extrém ritka. Ha önvizsgálattal talál eltérést vagy a mellfeszülés egyoldali, keressen fel emlő szakrendelést.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. augusztus 26., 19:22; Megválaszolva: 2011. augusztus 29., 12:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés