Mitől lehetséges

3 gyermekem van császármetszéssel, és egy petefészek eltávolitásom is volt. 3_dik. gyermekem születése után elköttettem magam. Több mint egy hete feszül a mellem és nött is, ehez még egy kis hizás is adodott. nem hiszem, hogy terhes lennék az elköttetésem miatt de aggaszt a mellduzzadásom.ezt csak terhességeim alatt tapasztaltam. mi okozhat esetleg még ilyen panaszokat. nem hiszem hogy a mellemhez lenne köze de enyhe hajhullásom is van ami szintén csak a terhességeim alatt volt. válaszát elöre is köszönöm

Dr. Csuth Ágnes válasza mellfeszülés témában

KEdves Kérdező!

Számos hormon eltérése okozhatja a mellfeszülést, ha az kétoldali, végezzen önvizsgálatot, ha a biztonság kedvéért csinálhat tesztet, de a sterilizálás után a teherbe esés extrém ritka. Ha önvizsgálattal talál eltérést vagy a mellfeszülés egyoldali, keressen fel emlő szakrendelést.

Kérdés: 2011. augusztus 26., 19:22 ;Megválaszolva: 2011. augusztus 29., 12:21
Kérdések és válaszok: Mellrák, emlőbetegségek
Melleltávolítás után
2014 október 2-án volt bal mell eltávolító műtétem! Utána bizottság döntése alapján kaptam 9 Paclitaxel kemót, utánna 25 db sugarat. 2015...
mellfeszülés
22 éves vagyok és már 6hónapja szedem a Volina nevű fogamzásgátlót. A nagy meleg miatt volt először fájdalmam, a ruha és az izzadás kellemetlenül...
Feszül a mellem de nem vagyok terhes
Tisztelt Doktor Úr!   Sajnos nem terhesség jele volt, mert tegnap a teszt negatív lett, és mert mától menstruálok: - ( Viszont van egy 3 cm-es...
Mellnövekedés
39 éves vagyok és kb. néhány hónappal ezelőtt a mellem egy méretet növekedett. most megint hasonló kellemetlen feszülő érzés van a mellemben. ez...
Jó napot barátnőm honaljaban...
Jó napot barátnőm honalj duzzanata eszlelt doktorok nm tudják mi az és ki akarnak szedni egyet mit javasolnak? köszönöm