• Nagy a baj?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tavaly augusztusban szültem és sajnos csak 4 hónapig tudtam szoptatni a babámat. 2 hete voltam nőgyógyásznál aki megvizsgálta a melleimet is de ott nem talált semmit. Tegnap megnyomtam mindkét mellem és tej jött belőle de közben az egyikből vér is távozott.normális hogy egy évvel szülés után van tejem még? és a vér? egy hete szédüléssel is szenvedek.nem tudom ez össze függ e a dologgal. Köszönöm mielöbbi válaszát!

        Dr. Boros Miklós válasza a mell, váladék témában

        Tisztelt Kérdező! A szédülés ettől független lesz. Amennyiben a véres emlőváladékozás ismétlődik egy fizikális vizsgálat és ultrahang indokolt. Ekkor keressen fel emlőszakrendelést. A hormonális hatások miatt előforduló esetenként, de nem gyakran előforduló váladékozás még nem ad okot aggodalomra.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. augusztus 24., 16:35; Megválaszolva: 2011. augusztus 26., 08:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktornő!Minden évbe járok rendszeres emlő vizsgálatra, soha nem volt semmi problémám, az eredményeim jók voltak. Azonban időnkét tapasztalok a jobb mellemben illetve néha a balba is kicsi szúró érzést, ami rögtön el is múlik....

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés