• Csomó a mellemben

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        talán két hete utcán menve a baloldalamra zuhantam aminek következtében megzúzódott a csuklóm , bal bordám azóta is fáj a csuklóm is aki egyébként már elvolt törtve és a bordám esténként amikor köhögök fáj a bal mellem fele viszont szószerint bevérzett nem fáj ,de nagyon csúnya véraláfutásossá vált . mára már csökkent ,de még mindig van .Egyik reggel pont ezt a véraláfutást vizsgáltam és egy kb. 8 cm-es hosszú nem vastag csomót találtam a mellemben . Nem fáj de egy kicsit érzékény lenne . Érdekes reggelre mintha csökkene lehet hogy tévedek . Kérdésem hogy keletkezhetett e- ez a csomó a sérüléstől -mint említettem teljes egészében rázuhantam vagy valami rosszabbra kell gondolnom - a véraláfutást szerintem ez okozta . Megköszönöm a választ .

        Dr. Molnár Anna válasza a mellrák témában

        Kedves Kérdező! Javslom keeresse fel háziorvosát hiszen az Ön által említett "csomó" további kivizsgálást igényel (pl. ultrahang)! A csomó jelentkezhetett az esést követően, de lehet, hogy az már korábban is megvolt, csak eddig nem figyelte, ill. hogy az esést követően duzzadt meg.


        Dr. Molnár Anna
        gyermekgyógyász

        Dr. Molnár Anna
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. augusztus 21., 17:36; Megválaszolva: 2011. augusztus 23., 15:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés